Cestitke mami i tati za godišnjicu braka

Lepe cestitke mami i tati za njihovu godišnjicu braka su tu. Pročitajte odlično napisane poruke koje će dodatno ulepšati tako veliki događaj kao što je godišnjica braka vašeg oca i majke.

Mi, vaša deca, smo razlog zbog čega imate srećnu porodicu. Ali vi, naši roditelji, ste razlog zbog čega imamo srećan život. Oboma srećna godišnjica.

Sa svakom godinom koja prođe, vaš brak ne postaje dosadan, star i nezahvalan. Postaje kao predivno staro vino i izuzetno neprocenjiv. Srećna godišnjica.

Neka deca iz mog odeljenja žele bogatstvo, neki uspeh, drugi slavu. Ali, ja, kad odrastem, želim da imam život kao što je vaš. Srećna godišnjica braka.

Šteta je što nećete imati posebnu godišnjicu. To je zbog toga što je vama u životu ionako svaki dan već poseban. Mama, tata, srećna vam godišnjica.

Vaš prva godišnjica venčanja je izgleda bila vrlo romantična. Druga vam je sigurno bila stvarno prelepa. Ali ova će vam biti posebna zato što je slavimo zajedno. Mama, tata, srećna godišnjica.najjlepše poruke za majku i tatu za godišnjicu brak

Hvala vam što ste mi stvorili veliki pritisak postavivši lestvicu dobrog braka tako visoko. Mama, tata, srećna vam godišnjica braka.

Vaš razlog što slavite godišnjicu je možda ljubav. Ali moj razlog što je slavim je taj što ste oboje kao blagoslov dat od Bogova. Mama, tata, srećna godišnjica najlepšeg braka na svetu.

Srećna godišnjica paru koji čini sve što je u njihovoj moći da našu sreću udvostruči.

Vaša godišnjica me je naterala da shvatim da se ljubavnici ne venčavaju, dobijaju decu, stvaraju voljenu porodicu i žive savršenim životom samo u filmovima. Srećna godišnjica.

Institucija vašeg braka nas je naučila šta je srž vrednosti braka, što nas nijedna druga institucija nije mogla naučiti.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>