Cestitke za godisnjicu braka za supruga, suprugu ili procitajte zanimljive poruke za godisnjicu braka koje mozete poslati roditeljima, dedi, baki, deci, blizoj ili daljoj familiji ili prijateljima. Svakodnevno se osvjezava nasa baza sa cestitkama i svakodnevno se dodaju nove i lepe poruke za godisnjicu braka za 1 godinjicu, 5 10, 20, 25, 30 40 i 50 godisnjicu. Ako i vi imate nekih zanimljivih poruka ili predloga mozete nam poslati da razmjenimo iskustva. Arciva sa najljepsim cestitkama samo kod nas, ovde cete naci sve cestitke i ljubavne i ostale sms poruke koje ste ikada trazili.

Cestitke mami i tati za godišnjicu braka

najjlepše poruke za majku i tatu za godišnjicu brak

Lepe cestitke mami i tati za njihovu godišnjicu braka su tu. Pročitajte odlično napisane poruke koje će dodatno ulepšati tako veliki događaj kao što je godišnjica braka vašeg oca i majke.

Mi, vaša deca, smo razlog zbog čega imate srećnu porodicu. Ali vi, naši roditelji, ste razlog zbog čega imamo srećan život. Oboma srećna godišnjica.

Sa svakom godinom koja prođe, vaš brak ne postaje dosadan, […]

Godišnjica veze čestitke poruke i stihovi

poruke za godisnjicu veze braka

Čestitke, stihovi i lepe ljubavne poruke za godišnjicu veze za momka ili devojku. Obilježite godišnjicu kako dolikuje, ukrasite je pravim lepim rečima koje neće vašu voljenu osobu ostaviti ravnodušnu, sigurno. Ove čestitke možete iskoristiti i za godišnjicu braka.

Ljubavne poruke za godišnjicu

Danas je godina od početka naše veze. Od tada pokušavam uhvatiti trenutak kada nisam mislio na tebe. Uzalud pokušam. Srećna nam godišnjica veze […]

Poruke roditeljima za godisnjicu braka

poruke za godisnjicu veze braka

Poruke od dece za roditelje za godisnjicu braka. Ovde mozete videti neke lepe cestitke za godisnjicu koje su napisala deca i podarila njihovim roditeljima.

ČESTITKE ZA GODIŠNJICU BRAKA

Neka vam je srećan ovaj najljepsi dan u vašem zivotu. Mozda sumnjate da je najljepsi jer ti tata ne mozes slusat majku vise kako zvoca, a ti majko ne mozes gledat tatu kako prdi na krevetu, ali vazda […]

Čestitka za 10 20 30 40 50 godina braka

Čestitke za godisnjicu braka suprugi. Ispali ste iz forme i ne znate kako napisati cestitku za 10 20 30 40 50 ili koliko god godina braka da slavite. Mozda vam neka od nasih cestitki bude od koristi.

ČESTITKE ZA GODIŠNJICU BRAKA ZA ŽENU

Čestitka za 10 godina braka

I sam sa sobom ponekad tesko provodim vrijeme, ti mora da me beskrajno volis kad si uspjela biti […]