Godišnjica veze ljubavne poruke

Začinite vašu godišnjicu veze lepom ljubavnom porukom koje ce navuci osmeh na lice vasem dragom, a i vas zbog tog njegovog osmeha ispuniti srecom.

Ljubavne poruke za godišnjicu veze

Dok prolazi još jedna godina naše godišnjice, hajdemo da obećamo jedno drugom istu, neizmernu količinu ljubavi, smeha i prijateljstva. Srećna godišnjica.

Kada me držiš blizu sebe, moje brige nestaju, što je jedan od razloga zašto smo savršen par. Kada ti pogledam u oči, sve izgleda tako umirujuće, kao nežne nijanse jutarnjeg sunca. Kada te poljubim, moj ceo svet staje na nekoliko predivnih trenutaka, darovajući mi osećaj potpunog i apsolutnog ispunjenja. Srećna godišnjica. čestitke za godišnjicu romantične poruke

Naša godišnjica dokazuje da nisu sve srednjoškolske ljubavi površne, nezrele i kratkotrajne. Srećna godišnjica.

Ova godišnjica je možda prekretnica, ali za mene je to samo još jedan izgovor da poljubim zgodnog i seksi momka koga mogu ponosno zvati dečkom. Volim te, srećna godišnjica.

Da li je normalno to što osećam slabost u kolenima, drhtavicu u butinama i leptiriće u stomaku svaki put kada te vidim čak i posle cele godine koliko smo zajedno? Srećna godišnjica.

Priznajem da sam ponekad neraspoložena, a nekada iritantna. Ali to je jednostavno zbog toga što me naša ljubav čini malčice prestrastvenom. Srećna godišnjica.

Comments are closed.