Ljubavne sms poruke u najvecoj kolekciji ljubavnih poruka na nasem jeziku na svijetu. Volite nekoga recite mu. Kome srce ne zaigra kad dobije sms od voljene osobe. Zato i vi iskazite svoja osjecanja kroz ljubavne poruke. Ako vam pak ne ide pisanje, mozda vam se svidi neka nasa lepa ljubavna poruka i mozda bas ta poruka odusevi onu ili onoga koga treba da odusevi. Potrudicemo se da svakodnevno osvjezimo bazu sa lepim sms porukama za devojku i decka, kao i za one koji vam se svidjaju i tek trebaju da vam postanu decku / devojka. Prave reči znaju pogoditi u srce i prosto naterati nekoga da se zaljubi u vas. Tu u nasoj kolekciji su i romanticne sms poruke, poruke za laku noc, dobro jutro, ljubavne poruke za bivsu ili bivseg, nedostajes mi ljubavne poruke i jos mnogo mnogo drugih esemesova koji ce vam se svidjeti.

Ljubavne novogodišnje čestitke

najlepše ljubavne čestitke za novu godinu

Ljubavne novogodišnje čestitke nisu kao i ostale novogodišnje čestitke jer u njima je više osećanja i ljubavi. Nikome is sveg srca ne želimo srećnu novu godinu kao onima koji su u našim srcima. Naravno u našim srcima su i porodica i prijatelje ali to je druga vrsta ljubavi, ljubav o kojoj se manje piše.

Ljubavne novogodišnje čestitke za nju

Ova godina je za tebe bila […]

Nove sms ljubavne poruke 2014

sms ljubavne poruke 2014

Nova kolekcija poruka na našem sajtu posvecenom ljubavnim porukama. Samo ovde mozete pročitati najljepše ljubavne poruke iz 2014 godine, koje su što je najbitnije djelo misli i osjećanja i nisu prepisivani vec su nastali na osnovu srca i ljubavi.

Sms ljubavne poruke 2014

Pred spavanje, prije nego utonem u san, uvijek se tebi nadam I dogo u noć osluškujem. Želim da čujem tvojih stopa […]

Ljubavni sms nedostajes mi

Sms poruke nedostajes mi, zanimljiv i lep ljubavni sms nedostajes mi citajte na sajtu ljubavneporuke.org Nove lepe ljubavne poruke sa temom fališ mi ili nedostaješ mi.

Ljubavni sms za nju

Nikad nisam ni pomisljao na to koliko mi značiš dok nisam shvatio koliko mi fališ kada te ne vidim dan-dva. Nedostajes mi uzasno mnogo i jedva cekam da te vidim.

Pokusao sam meditirat i bavit se […]

Ljubavne poruke za nju nedostajes mi

nedostajes mi sms ljubavne poruke

Ljubavne poruke za nju nedostajes mi. Posaljite poruku i recite vasoj voljenoj koliko vam nedostaje. Objasnite lepim rečima vašu čežnju i bol kada vaša ljubav nije sa vama, kada vasa draga nije u vasem naručju..

Nedostajes mi sms poruke

Nedostajes mi toliko da patim, bez tebe mi se zivot kruni i od mene bez tebe neće ostati ništa. Volim te

Imao sam te, imala si me, […]

Poruke najlepse izvinjenje

Najlepse poruke za izvinjenje devojci ili decku. Ako ste pogrijesili i zelite da vam voljena osobo oprosti na gresci mozda bi trebali posegnuti za lepim recima i uputiti izvinjenje jer ne treba biti tesko priznati gresku. Mnogima je tesko napisati ili reci izvini, ali ako znate da niste u pravu i ako se borite za nekog ko vam je srcu blizak onda ne oklevajte.

Izvini poruke

[…]