Ljubavni statusi za fb. Statusi za ostavljene, za zaljubljene, statusi za decka, devojku, prijateljicu i sve ostale. Kolekcija facebook statusa za sve one koji voli kao i ja da vise na fejsu. Pokazite svoja osjecanja prema nekome ili necemo kroz ljubavni status. Najlepsi ljubavni statusi koje imate priliku naci na internetu su kod nas. Nadamo se da ce se vama i onome kome treba da se svidi svideti nasi ljubavni statusi.

Najbolji statusi o zivotu

Samo ovde mozete procitati koji su najbolji statusi o zivotu koje su nasi citatelji odabrali. Zanimljivi statusi i o raznim drugim bitnim stavarima u zivotu su takodje dostupni za nas. Nadamo se da ce vam se ovaj izbor statusa o zivotu svideti.

Najlepsi statusi o zivotu

Nemoj plakati zato sto se lep dogadjaj zavrsio, budite srecni sto se desio. – Seus

Sufleri na pozornici često […]

Romanticni statusi za devojku

Romanticni statusi za devojku koju volis i zelis da vasu ljubav svi vide i da znaju da je vasa ljubav pogolema. Statusa ima raznih i romantičnih i smiješnih, ludih i svakakvih ostalih kod nas. Necemo vas zamarati sa kopijama statusa vec samo ovdje mozete pronaci statuse koji se ne ponavljuju nigdje drugu i koji su najorginalniji od svih koje ste do sad imali prilike vidjeti.

[…]

Tuzni ljubavni statusi za fb

Tuzni ljubavni statusi za fb

Lako je biti dobar prema nekomu kad mu u zivotu sve ide od ruke, pravi prijatelji su tu kad ti lose krene i kad oni koji su do juce bili tu pocnu okretati glavu.

Volila bih da manje volim jer uvijek ko manje voli manje i pati.

Samo jedne usne odgovaraju mojima.. Daleko su.. I nisu moje.

Nekad sam mislila da […]

Ljubavni statusi za njega tuzni

Kratki lepi i tuzni ljubavni statusi za njega. Dodajte i vi u nasu kolekciju ljubavnih statusa vas tuzni ljubavni status koji ste napisali na vasem ili njegovom zidu.

– Mozda nekada i shvatis koliko si mi značilo, koliko me je boljelo, kada si me zgazio ko uveo list nogom, kada si rekao osljednje zbogom..

– Iako si daleko, iako ti vise nisam u srcu, ti iz […]

Tuzni ljubavni statusi

Tuzni ljubavni statusi

Tuzni ljubavni statusi za slomljena srca, za ostavljene i one koji pate zbog ljubavi. Lepi tuzni statusi za svi koji pate.

Kada si sa nekim toliko dugo, on postane dio tebe i kada se to promijeni, kada on ode, jednostavno osjecas da ti fali dio tebe..

Svako srce pati, samo su različiti načini na koji se patnja izrazava.

Treba naučiti kako ne patiti zbog ljubavi nego […]