Najlepsa ljubavna cestitka za rodjendan

Koja je po vama najlepsa ljubavna cestitka za rodjendan koju ste dobili ili negdje procitali. Ja cu postaviti koja je po meni najlepsa koju sam dobio od djevojke prije sedam godina. Mozda ovo i nije najljepsa ljubavna rodjendanska cestitka, ali u meni budi lijepe emocije koje me vezuju za tu djevojku. Ako zelite i vi mozete podijeliti vase primljene cestitke sa nama.

Ljubavna cestitka za rodjendan

Nikada nisam pisala momcima duze poruke od dva reda, ali osjecam da ce ova poruka biti duza. Nisam mogla da ti napisem dvije fraze kao i svi, da ti napisem sve najbolje, ili srecan rodjendan ili u najboljem slučaju da to iskombinujem. Nisam mogla jer ti si za mene sve i tebi, ako ikome bi poklonila ove palčeve koji kucaju ovu poruku. Poklonila sam ti srce, pa mogu i palčeve ;) Tesko mi je, tesko mi je bez tebe. Ma koliko god da si daleko ti si tu sa mnom, u srcu i grudima u glavi i mislima, ali.. I ovo ali me ubija trebas mi tu pored mene, na meni i u meni. Trebas mi ti, tvoje oči, tvoj glas, tvoje usne, tvoj zagrljaj i tvoje ruke u mojoj kosi. Danas vise nego ikada, na tvoj rodjendan, trebas mi. Na kraju se opet sve svodi na fraze koje su istinite, trebas mi, nedostajes mi, volim te, srecan rodjendan i sve najbolje. Poludjeću bez tebe.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>