Poruke za devojku sa kojom raskidate zbog prevare

Ne treba bitni naivan i idealizovati ni muskarce ni zene. Mnogo ljudi vara, ali je loš osecaj biti prevaren. Ako vas je devojka varala i želite da raskinete sa njom jer ona nije osoba kakva ste mislili da je, jer vaša ljubav nije prava bar sa njene strane i takva osoba ne zasluzuje vas koji ste dali celog sebe u tu vezi.

Poruke za raskid zbog varanja

Želim da raskinemo zbog toga što se sve ovo vreme moj život i naša veza zasnivala na tebi i samo tebi. Dosta mi je svega i od sada želim da se usredsredim na sebe i samo sebe. prevara varanje decka sms poruke

Nisam želeo da se naša veza prekine. Do ovog trenutka ne bi došlo da si me volela onako kako sam ja uvek voleo tebe.

Biće mi teško i vrlo bolno da nastavim dalje nakon naše veze. Ali čak je i to bolje nego voleti nekoga ko je neveran. Možda ću sutra zažaliti zbog ovoga, ali danas odlazim od ljubavi koja je nekada bila tako predivna.

Prava ljubav dolazi u svim oblicima i veličinama osim jedne – tvoje. Zbogom

Nekad je tesko raskinuti sa devojkom koju i dalje volite pored svega. Treba uvidjeti njena prava osjecanja i pametno odlučiti jer svako gresi, ako mislite da je vasa veza vredna borbe onda oprostite, ako ne mozete ziveti sa saznanjem i necete oprostiti vasoj curi prevaru bolje je da raskinete no da se oboje patite iako nije iskljuceno da tu ljubavi još ima.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>