Poruke za laku noc za njega, za nju, decku, devojci, prijateljici i svim ostalim kojima zelite pozeliti laku noc. Ovde imamo romanticne, saljive, duhovite sms poruke koje mozete poslati i iznenaditi ili obradovati i donijeti mirne snove onome koga volite. Tu su i prijateljske poruke za drugarice za laku noc. Nemojte nikada zaboraviti osobe koje vam mnogo znače u zivotu i potrudite se da ih sto cesce obradujete bar lepom sms poruke kao i svim svojim djelima.

Lijepe ljubavne poruke za laku noc

slatke i najlepše ljubavne sms poruke za laku noć

Predstavljamo vam nove slatke i lijepe ljubavne poruke za laku noć za romantične koji vole pred spavanje obradovati djevojku ili dečka i koji nikada ne žele da izostave romatiku iz svoje veze.

Poruke za laku noć za nju

Svi moji snovi su došli i ostvarili se i uz tebe više mi san ne dolazi na oči jer mi izgleda proćerdan svaki sekund koji […]

Sms za laku noc ljubavi

Sms za laku noc ljubavi

Razne sms poruke za laku noc, vasoj ljubavi pozeli laku i mirnu noć i ne zaboravite joj reci da je volite. Najlepse je pred spavanje dobiti poruku od onoga koga volim, kome tvoje srce pripada i zato na posao telefon u ruke i prepisite najbolju poruku za laku noć po vama i posaljite sms vasoj voljenoj.

Laku noc ljubavi

Doći ću ti u snovima kad […]

Poruke za laku noc od cure za momka

Sms poruke za laku noc od cure za momka izdvojene na jednom mjestu za citanje. Nadamo se da ce te i vi moci posle citanja poslati laku noc poruku i da ce se i vasem momku svideti kako ste mu pozeljeli laku noć.

Poruke za laku noc za momka

Volim te ludo. Zapamti. Niko mi to ne moze oduzeti. Laku noc ljubavi i lijepo sanjaj

[…]

Sms poruke za laku noć

Sms poruke za laku noć za voljenu osobu. Vasu zaljubljenost potvrdite specijalnim lepim porukama za laku noć onome ko vam je ukrao srce.

Sms poruke za laku noć

Presao bih milion kilometara veceras da budem sa tobom. Laku noć ljubavi

Volela bih da mogu biti sa tobom svaku noć, da te gledam kako spavaš, slušam kako dišeš.. Laku noć jedini

Postacu astronaut, da odem visoko […]