Smesne, tuzne, ljubavne poruke za prijatelje. Sms poruke za najbolju drugaricu, za lazne prijatelje, za izdajice i sva sve ostale prijatelje one prave i one koji se samo tako prestavljaju. Mudre i lepe poruke prijateljima kao i razni citati i izreke o prijateljstvu dostupni su za citanje besplatno kod nas. Nasa arhiva prijateljskih poruka se svakodnevno uvecava za brojne prijateljske sms poruke koje se svaki dan dodaju na nas sajt. Vesele, lude, duhovite poruke za najbolje prijatelje koji su tu uvijek bili za vas i zato budite i vi tu za njih i kad je radost i kad je bol nadjite se prijatelju i pruzite mu ruku i posaljite najljepse prijateljske poruke u kojima cete im reci koliko vam znače u vasem zivotu.

Poruke za cestitanje slave

Poruke za cestitanje slave

Slavske čestitke i sms poruke za cestitanje slave

– Sretana slava domacine! Da je jos dugo slavis u zdravlju i veselju sa tebi dragim ljudima. Neka je sa srecom – Neka vam kuca danas bude ispunjena blagostanjem i radoscu. Neka je sretno i bericetno. Sretna slava domacine – Neka vam cele godine kuca bude ispunjena radoscu kao na danasnji dan. Sretna slava domacine – Neka […]

Poruke za odlazak u penziju

Poruke za odlazak u penziju

Penzionisanje ili odlazak u penziju (oca, majke, prijatelja) se mora cestitati porukom ili čestitkom. Poruke za odlazak u penziju mozete naći kod nas ako ne znate kako sastaviti poruku povodom nečijeg penzionisanja.

Ako je ko zasluzio da uziva u penzija i da je sto duze sto ljepse koristi onda si to ti. Zelim ti lepe penzionerske dane.

Dosao je i taj dan. Odlazak u penziju […]

Čestitke za krsnu slavu Djurdjevdan

Slavske poruke i čestitke za krsnu slavu Djurdjevdan za prijatelje rodbinu i sve kojima je krsna slava i koji slave Svetog Georgija. Odaberite najljepse sms poruke i posaljite ih.

Zdravi mi bili i Djurdjevdan godinama slavili, Sveti Djordje tebi vazda srecu donio i tvoje večno čuvao. Slavu lepo proslavio i drage ljude oko sebe sastavio. Srećna vam krsna slava Djurdjevdan

Srecna ti slava Djurdjevdan i da […]

Poruke za slavu Djurdjev dan

Poruke za slavu Djurdjev dan i stihovi povodom krsne slave Djurdjevdan. Cestitke mozete poslati svakom ko slavi Đurđevdan i ko je blizak vasem srcu. Niposto ne propustite cestitati dragim prijateljima i rodbini njihovu krsnu slavu.

Dragi druze, dobri domaćine neka ti je srećna krsna slava Djurdjev dan i neka dragi Bog i Sveti Đorđe podari tebi i tvojim najbližim puno srece, zdravlja i radosti.

Neka […]

Poruke i statusi za najbolju prijateljicu

Poruke i statusi za najbolju prijateljicu

Prijateljica je mnogo, ali samo je jedna najbolja prijateljica i bar ponekad posaljite joj lepe poruke ili napisite statuse za najbolju prijateljicu koji ce svima jasno reci koliko vam je stalo do vase najbolje drugarice.

Samo neki ljudi imaju tu moc da poslije svega lošeg što mi se dešavolo pretvore sumoran dan u dan suncem obasjan.

Kada svoj zivot dijelis prema vremenu dok nisi […]