Poruke za rodjendan voljenoj osobi

Ljubavne cestitke za rodjendan voljenoj osobi. Zanimljive poruke njoj ili njemu za rodjendan. Vasoj voljenoj osobi lijepim riječima čestitajte rodjendan.

Ljubavne rodjendanske cestitke

Osmjeh moze biti pocetak prijateljstva. Dodir moze biti pocetak ljubavi. Voljeti tebe moze značiti sve. Ljubavi srecan ti rodjendan

Zaljubi ti se u tebe bilo je lako. Voljeti te je jos lakse. Srecan ti rodjendan voljena

Volim te vise nego juce, ali manje nego sutra. Zelim da se ovo nase putovanje mirnim vodama ljubavi nastavi. Neka ti je sa srecom rodjendan i ostaj mi tako lijep i dobar kakav jesi.

Ti si najbolji poklon koji sam u zivotu dobila i zato ti zelim dati i dajem ti najveci poklon koji ja mogu dati, svoje srce. Srecan ti rodjendan.

Ako me iko ikad pita da definisem rijecima sta je ljubav ja cu reci tvoje ime. Srecan ti rodjendan ljubavi

Na prelijepi danasnji dan i svaki drugi dan moje omiljeno mjesto je u tvom zagrljaju. Srecan ti rodjendan ljubavi

Sa tobom kad sam i kad smo razdvojeni ti si prvi u mom srcu i mojim mislima. Zelim ti prekrasan rodjendan.

Nadamo se da su vam se svidjele nase poruke za rodjendan voljenoj osobi koje smo napisali za vas. Svakodnevno se trudimo da dodajemo sve vise i vise ljubavnih poruka na nas sajt i za razliku od mnogih, trudimo se da budemo orginalni, da ne prepisujemo, vec da sami sastavljamo zanimljive i lepe poruke.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>