Raskidam sa tobom poruke za nju

Nemoj očekivati da ti kažem zbog čega raskidam sa tobom. Onako kao što ti nikada nisi rekla meni zašto se nikada nisi potrudila da me prihvatiš onakvog kakav jesam. Zbogom.

Ne žalim što sam te pitao da izađemo zato što sam iskreno verovao da sam ti se sviđao onoliko koliko si se ti meni svidela. Ali sada želim da raskinem s tobom zbog toga što sam siguran da me ne voliš onoliko koliko ja tebe.

napuštam te ljubavne porukeKoliko je ironično to što kada sam te voleo, voleo sam te toliko da nisam ni pomišljao da mogu da te mrzim. Ali sada kada te mrzim, mrzim te toliko da ne mogu ni da zamislim da bih opet mogao da te volim. Zbogom.

Sve ovo vreme, ti si se vraški oslanjala na brojanje onoga koliko sam puta pokušavao da te usrećim, dok sam se ja fokusirao na brojanje onoga koliko puta sam ti pomogao kada bi bila tužna. Zbogom.

Kada sam se zaljubio u tebe, osetio sam leptiriće u stomaku. Nisam znao da će se oni pretvoriti uskoro u gadne ose koje će se popeti do moga srca i ubadati ga na najbolnije načine. Raskidam sa tobom.

Naš raskid je možda gorak ali neće ostaviti trajne ožiljke. Naša veza je sve vreme bila izvanredna. Samo, šteta je što je posle svake žurke, mamuluk neizbežan.

Comments are closed.