Rođendanske čestitke za prijateljicu, drugaricu, najbolju prijateljicu

Pročitajte sve Rođendanske čestitke za prijateljicu, drugaricu, najbolju prijateljicu i sve ostale drage drugarice koje vam znače mnogo i čiji rođendan treba uveličati sa najljepšom mogućom porukom za rođendan. Dobra prijateljica vrijedi mnogo i zbog toga znaci paznje sa vase strane ne trebaju da vam budu strani i sto češće gledajte da pokazete i dokazete da vam je stalo do vase prijateljice ne samo za njen rođendan.

Rođendanske čestitke za prijateljicu

Zelim ti da uzivas svaki dan, da ostanes tako slatka, da ti se snovi ostvare, a nase prijateljstvo ostari i još ojača. Sve najbolje za tvoj rodjendan zeli ti tvoja prijateljica

Neka ti ovaj dan donesi mnogo radosti i neka se sve sto zelis ispuni i ostani tako dobra drugarica kao što jesi. Ljubi te tvoja drugarica i zelim ti sve najbolje za rodjendan.

Kroz godinu dana prodje milion rodjendana, ali samo jedan je tako mi drag i donese osmjeh na lice, tvoj rodjendan moja najbolja drugarice. Neka je sa srecom i neka ti se sve zelje ispune koje zamislis kad tvoj dah prema svjecicama puhne.

Rođendanske čestitke za najbolju drugaricu

Prijatelj je neko ko zauzme posebno mjesto u srcu, a najbolja prijateljica zna tacno sta se desava u tvojim mislima, srcu i glavi. Niko me ne poznaje toliko dobro kao ti. Sve moje tajne tebi mogu reci i stvarno sam srecna sto postojis u mom zivotu i sto si moja najbolja prijateljica. Srecan ti rodjendan i da ti se ostari sve sto te cini sretnim.

Najbolje prijateljice su rijetke kao dijamanti, ali ti si kao crveni dijamant koji je najređi i najvrjedniji. Neka ti je sa srecom rodjendan, da budes uspjesna, srecna, zdrava i zadovoljna.

Nadamo se da vam se sviđaju rođendanske čestitke za najbolju prijateljicu i drugarice koje vam mnogo znače u zivotu i bez kojih vas zivot ne bi bio potpun.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>