Romanticne sms poruke za laku noc, za dobro jutro, za rodjendan, za lijep dan, za godisnjicu za nju i njega. Nove romantične poruke u svom najboljem ruhu za devojku ili momka. Procitajte i zaberite neku od lepih poruka iz nase kolekcije i obradujte srce voljene osobe. Najljepse od svega je da se ne morate ni registrujete da bi čitali naše poruke i naravno kod nas je sve besplatno, a ako imate nekih primjedni, zahtjeva, predloga, njih mozete poslati putem komentara ili na nas mejl. Nadamo se da vam se svidjaju nase ljubavne romantične poruke, a potrudicemo se da iz dana u dan uvecavamo nasu bazu poruka.

Godišnjica veze ljubavne poruke

čestitke za godišnjicu romantične poruke

Začinite vašu godišnjicu veze lepom ljubavnom porukom koje ce navuci osmeh na lice vasem dragom, a i vas zbog tog njegovog osmeha ispuniti srecom.

Ljubavne poruke za godišnjicu veze

Dok prolazi još jedna godina naše godišnjice, hajdemo da obećamo jedno drugom istu, neizmernu količinu ljubavi, smeha i prijateljstva. Srećna godišnjica.

Kada me držiš blizu sebe, moje brige nestaju, što je jedan od razloga zašto […]

Sms poruke za lep dan

Ako volite pokazite, uvek i ujutro i navece i po danu. Posaljite ljubavnu poruku kad god zelite. Pročitajte naše sms poruke za lep dan za devojku ili dečka. Nikada u ljubav ne uključujte kalkulacije kada vaše srce nekom pripada pokažite mu, iskazujte osećanja što češće jer ljubav nije ni igra ni vaganje. Ako vas osoba voli i ako je prava nikad joj/mu neće smetati vaši […]

Romanticne poruke za dobro jutro za momka

romantične poruke dečku za dobro jutro

Romanticne poruke za dobro jutro i lepe poruke ljubavne za momka kojim mu mozete pozeljeti dobro jutro. Velika kolekcija zanimljivih tekstualnih i slikovnih poruka su dostupni za čitanje kod nas. Nadamo se da ce vam se svidjeti nase romantične poruke.

Jos malo romantičnih poruka za vas

[…]

Pozelela sam te sms poruke

Recite pozelela sam te onome ko vam nedostaje, nemojte cuvati reci lepe za onoga koga volite, posaljite sms poruke i dajte do znanja vasem momku da vam fali njegova blizina. Vec smoo ranije i dalje cemo pisati zanimljive poruke koje mozete slati njemu. Ovde porcitajte i jos neke poruke koje mozete poslati decku: LJUBAVNI CITATI ZA DECKA ZANIMLJIVI LJUBAVNI CITATI ZA VASEG VOLJENOG PORUKE ZA DOBRO […]

Romanticne sms poruke za njega

Romanticne sms poruke za njega za momka ili onoga koji će tek postati vaš momak. Posaljite neku od lepih poruka koje smo napisali za sve devojke koje vole romantične poruke, a ipak po nekad nemaju svoj dan i ne pada im na pamet sta napisati u poruci njemu, jedinom, MR Bigu, Zvjerci, Savrsenom ili kako vec zovete onoga koji vam je ukrao srce.

Romanticne sms poruke […]