Želje za godišnjicu za dečka

Misli o tome kako je vaša ljubav preživela male rasprave i velike svađe. Razmisli o tome kako ste oboje sazreli kao pojedinci. Misli o tome kako te njegov osmeh veseli. Misli o tome kako ti srce preskače od njegovih zagrljaja i poljubaca. Sada pretoči sva tvoja osećanja u reči i napiši romantičnu poruku na čestitki za svog momka za godišnjicu vaše veze. I kada dođe vreme, pogledaj svog pedivnog dragog kada odete na sastanak povodom godišnjice. Flertuj s njim, držite se za ruke kao srećni tinejdžeri i pustite da varnice lete dok jedno drugom na uvo šapćete da ga volite. Daj mu svoju posebnu poruku kada oboje razmenite poklone. Muškarci nisu bića koja često izražavaju osećanja ali bi im vaša poruka trebala izmamiti smešak, koji će rastopiti vaše srce, dok je budu čitali.

Od romantičnih sastanaka do najslađih selfija, od najslađih zagrljaja do poljubaca iz snova, dao si mi neke od najlepših uspomena u životu. Srećna godišnjica. najlepše poruke za godišnjicu veze za momka

Od muškarca za koga sam mislila da je kul, postao si momak zbog koga sam balavila. Od momka za koga sam mislila da je zgodan, postao si onaj koga mnogo volim. Od muškarca za koga sam mislila da će biti moj, postao si onaj koji mi je usrećio život – Od muškarca koga sam samo poznavala, postao si onaj kome ne mogu prestati da pričam koliko ga volim.

Prošlo je dosta vremena od onoga dana kada smo se sreli i mnogo se stvari od tada promenilom osim jedne – onog osećaja kada me držiš u naručju i ljubiš do večnosti. Srećna godišnjica.

Drugi parovi bi trebali da nauče stvar ili dve, o tome kako da poput nas slave godišnjice. Srećna godišnjica.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>